Private Residence

Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture
Basil Architecture

For this special housing project in Aalter, Basil Architecture BV opted for an atypical yet soothing color scheme throughout the house. For the bathroom and wellness area, a warm, lush and chic shade was chosen from the Dark collection of the Liquid Mellow. Finally, the Liquid Bathroom system ensures a seamless and quiet transition between the floor and the walk-in shower.

Basil Architecture BV believes in the synergy between contemporary art, performance and architecture. Together with the client, they determine how a building is experienced, how one will enter, how one will walk around, what views one gets, how well one will feel, and especially how qualitative architecture can have a positive influence on the mood of its users.

Location
Aalter
Product

Budeme vás kontaktovať do 24 hodín

Prajete si viac informácií? Neváhajte nás kontaktovať!

Prihláste sa na odber a získajte náš spravodaj