Relaxen in de sauna met zicht op de akkers - Home Sweet Home 2017

Relaxen in de sauna met zicht op de akkers
Relaxen in de sauna met zicht op de akkers

Relaxen in de sauna met zicht op de akkers


Doodlopende straten met respectabele villa’s die zich netjes verspreiden langsheen de straat en mooi afstand houden van elkaar. Verrassend is het zelden. En toch kan het anders. Dat toont deze combinatie van renovatie en nieuwbouw in Torhout. De bouwheren en architecten zorgden voor een aantrekkelijke uitbreiding van een bestaande villa dankzij slimme vormen en het optimaal gebruik van verloren gewaande bouwgrond.


De indeling in de klassieke villa is rechttoe rechtaan. Een ruime inkomhal verwelkomt de bezoeker. Ingewerkte vestiairekasten zorgen voor ruimte en een open trap leidt naar de slaapvertrekken. De donkergrijze treden contrasteren mooi met de witte PU-gietvloer van LiquidFloors die de rode draad vormt doorheen het volledige huis. Zowel in het bestaande als in het nieuwe gedeelte.

Wij contacteren u binnen de 24 uur

Wenst u meer info? Aarzel niet om ons te contacteren!

Schrijf u in & ontvang onze nieuwsbrief